Talent is niet genoeg!!!

Het is fascinerend dat talent al op jonge leeftijd is meegegeven. Niet alleen aan Max Verstappen, Daphne Schippers of Eliud Kipchoge (marathon loper), maar een ieder van ons heeft talenten. O.b.v. van inzicht, het vaststellen van doelen, door focus aan te brengen , door consistente ontwikkeling, training en gedrevenheid brengt u regie en controle in uw loopbaan ontwikkeling/carrière. Het resultaat vloeit voort uit de combinatie van talent, drijfveer, doelen, discipline.Verstappen

Max (maar ook Dafne, Ranomi e.v.a.) laten het ons maar weer eens zien wat er nodig is om tot top prestaties te komen. Alleen talent is niet genoeg, drijfveren zijn net zo belangrijk. De motivatie om hard te werken, de passie, de discipline om te investeren en te werken aan het meegekregen talent! Oefenen, oefenen en oefenen. Uiteindelijk maakt dat het verschil tussen een gemiddelde en een overwinnaar.

En dat geldt ook in werk. Of het nu gaat om de zoektocht naar nieuw werk of een volgende stap in de ontwikkeling van een carrière, het fundament en het proces is analoog aan sport. En ook deze topsporters laten zich ondersteunen door professionals. Niet 1 coach of trainer maar een team.

Met talent alleen kom je er niet. Wij gelopen in loopbaanplanning mede o.b.v. persoonlijke en functionele ontwikkeling. Van zelfinzicht via zelfmanagement naar zelfrealisatie! Dat is waar wij u graag in bijstaan.
http://adsom.nl/het-ontdekken-en-ontwikkelen-van-talent-is…/

Tags:

UA-39505741-1