Waarom Adsom

Al sinds 1982 is Adsom een bureau voor Strategisch en Operationeel Management. In alle activiteiten die Adsom uitvoert “staat de mens centraal”.

Adsom beschikt daartoe over de juiste expertise en instrumentatie die met de tijd zijn ge-evolueerd conform ontwikkelingen. Adsom wordt gevormd door  bedrijfskundige adviseurs en managers met gedegen achtergrond in profit en non-profit organisaties binnen alle management disciplines.

Verandermanagement, Coaching,  Training, Outplacement, Interim e.d. zijn zeer diffuse begrippen geworden in managementland. Het wordt te pas en te onpas gebruikt.

Verandering is de enige constante waar we zowel als individu als binnen organisaties mee te maken hebben. Het is dan ook bij uitstek een thema dat voor iedere professional relevant is. Derhalve vereist het keuze traject een kritische benadering wil men daarin succesvol zijn.

Adsom onderscheidt zich door gedegen maatwerk. Op basis van diagnostiek worden verschillende analyses gemaakt op grond waarvan scenario’s worden ontwikkeld ter realisatie van de geformuleerde doelstellingen.

 

UA-39505741-1