Waarom Adsom

Al sinds 1982 is Adsom een bureau voor Strategisch en Operationeel Management. In alle activiteiten die Adsom uitvoert “staat de mens centraal”.

Adsom beschikt daartoe over de gespecialiseerde expertise en instrumentaties die met de tijd zijn ge-evolueerd conform ontwikkelingen. Adsom wordt gevormd door  bedrijfskundige adviseurs, managers en coaches met gedegen achtergrond in profit en non-profit organisaties binnen alle management disciplines.

Verandermanagement, Coaching,  Training, Outplacement, Interim e.d. zijn zeer diffuse begrippen geworden. Het wordt te pas en te onpas gebruikt.

Verandering is de enige constante waar we zowel als individu als binnen organisaties mee te maken hebben. Het is dan ook bij uitstek een thema dat voor iedere professional relevant is. Derhalve vereist het keuze traject een kritische benadering wil men daarin succesvol zijn.

Adsom onderscheidt zich door gedegen maatwerk. Voor voor 45plus/50plussers vergt in de huidige arbeidsmarkt een andere aanvliegroute om zich in organisaties te kwalificeren o.b.v. de meerwaarde die men heeft toe te voegen. Op basis van diagnostiek worden verschillende analyses gemaakt, afgezet binnen de kaders van vakgebied, branche, cultuur en strategische ontwikkeling, op grond waarvan scenario’s worden ontwikkeld, nieuwe perspectieven ontstaan en door diepgaande coaching en praktische begeleiding een hoge succesratio wordt bereikt.

 

UA-39505741-1