Vastgelopen in werk?

 

Screen shot 2013-09-27 at 10.56.55 AM Screen shot 2013-09-27 at 10.56.27 AM

Het bewust worden om iets aan persoonlijke functionele ontwikkeling & branding te doen ontstaat vaak als iemand is vastgelopen in werk. Bij Adsom stellen we snel vast dat persoonlijke en functionele beeldvorming bijna altijd afwijkt.

Niets is wat het schijnt. Ingegeven door de omstandigheden wordt meer en meer  erkent de noodzakelijkheid tot een gestructureerde en consistente aanpak  toewerkende naar  niet alleen het beeld van wat je wil zijn en uitstralen maar ook het gedrag daartoe vertonen. Uiteindelijk wordt daarmee  een betere performance, prestatie en resultaat bereikt.Een geloofwaardige  functionele ontwikkeling en branding is niet iets wat er ineens is.

Om te komen tot gericht resultaat is een gestructureerde consistente aanpak nodig.

Een gestructureerde aanpak zal  beginnen inzicht. Via dit inzicht kan door zelfmanagement toegewerkt worden naar realisatie…zelf inzicht, zelf management en zelf realisatie door middel van je eigen ontwikkel proces. We schreven het reeds vaker: maak je eigen plan zo niet wordt je ingepast in het plan wat de ander…en dan is het maar afwachten welke kant het op gaat! Lees ook Voornemens en schone schijn!?

Meer weten?Neem contact op voor een vrijblijvende gesprek.

Tags:

UA-39505741-1