Toenemende noodzaak: loopbaan in eigen hand!

Het kan iedereen overkomen. Jarenlang doet u uw werk met veel plezier en opeens wil het niet meer. Het werk bevalt niet echt meer, de uitdaging is eraf, uw werkgever investeert niet meer in uw ontwikkeling en zelf voelt u ambitie en behoefte tot ontwikkeling. Door veranderingen voelt u zich niet helemaal meer thuis in uw rol, functie en eigenlijk wilt u wat anders. De arbeidsmarkt mogelijkheden zijn er maar beperkt terwijl het aanbod groot is. Tevens realiseert u zich dat traditionele sollicitatie niet leiden tot het gewenste succes en een andere aanpak vereist.

Veranderende tijden daarenboven dwingen werknemers meer en meer de eigen ontwikkeling in eigen hand te nemen en nieuwe werkgevers zijn geïnteresseerd in professionals die zelf geïnvesteerd hebben in eigen ontwikkeling daarmee waarde creatie toevoegen aan de organisatie.

Uw loopbaan ontwikkeling mag niet stagneren en u bent verplicht uw eigen ontwikkeling in beweging te houden voor een zekere toekomst in onzekere tijden.

Adsom helpt u bij het verkrijgen van zelfinzicht toewerkend naar zelfmanagement en zelfrealisatie. Daarbij worden via ondersteuning, begeleiding, training en coaching handvatten geboden bij het vinden van een nieuwe bestemming in uw loopbaan gebaseerd op wat u wilt.

UA-39505741-1