Maatwerk op het gebied van outplacement en loopbaanoriëntatie!!

Veel organisaties zien zich in deze lastige economische tijden van krimp gedwongen de personele bezetting te herzien met mogelijk gevolg van boventalligheid. ADSOM helpt bij dit lastige vraagstuk wat grote zorgvuldigheid vereist bij het zoeken naar een passende baan voor de medewerkers die uw organisatie moeten verlaten.

ADSOM bundelt kennis, 25 jaar ervaring en netwerk contacten op de arbeidsmarkt zowel in profit als non profit sector vanuit onze werving- en selectie/executive search activiteiten met de ervaring op het gebied van loopbaanoriëntaties en outplacement trajecten. In combinatie met maatwerk aanpak onderscheidt Adsom zich en is succesvol in het plaatsen van professionals in anders functies binnen – of buiten de organisatie elders met nazorg, onze garantie op succes.

Wilt u meer informatie of een afspraak, bel Adsom 073 689 05 09 (‘s avonds en weekend 06 13023811) of reageer via het contactformulier. Zowel voor organisaties /werkgevers als werknemers/ individuele professionals staat Adsom altijd klaar! Immers impact van verlies of mogelijk verlies van baan is groot en brengt privé/werk in onbalans.

UA-39505741-1