Zorginstelling georiënteerd op koers

Zorginstellingen zijn 52 weken per jaar open en dat betekent dat zij gemiddeld wekelijks 1.9% van hun omzet moeten realiseren. Een kwart van de zorginstellingen hadden eind 2019 niet meer dan twee weken financiële buffers. Een samenloop van problemen kan voor een beproefde en zwakke zorginstelling funest worden.

Veranderingen zijn van alle tijden maar voor de bevlogenheid waarmee uw organisatie stand heeft gehouden in de afgelopen periode, is er voor economische terugval geen mentale remedie effectief. Welke alternatieven zijn er wel ? Bij aanhoudende tegenslag is het beste wat te doen staat, tijd nemen en jezelf en de organisatie krachtige vragen stellen.

Wij van Adsom, adviseurs en ( interim ) managers, zijn specialisten in transformatie en herstructurering, vertrouwd in het krachtenveld van complexe bedrijfskundige vraagstukken.
We kennen de werkingsmechanismen van vernieuwing en weerbarstigheid.

Ontdekken wat bij taaie vraagstukken mogelijk uw doel in de weg staat lukt beter scherp te krijgen door afstand en reflectie. Juiste vragen stellen blijkt vaker meer waard dan 10 oplossingen. Onze expertise kun je lenen.


UA-39505741-1