Sociale Innovatie & duurzame inzetbaarheid regeling!!!

Ondernemers, werkgevers, managers en teamleiders moeten ervoor zorgen dat hun personeel gemotiveerd en gezond blijft en kan hiervoor subsidie aanvragen. Deze regeling heeft betrekking tot projecten gericht op sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid.

Het is vooral de bedoeling dat bedrijven verantwoordelijkheden lager in de organisatie leggen voor een meer betrokken, gemotiveerder en productiever team waarin ruimte is voor ieders talent en ambitie. Ideeën moeten meer bij de werknemers vandaan komen en gedragen worden door het management.

De subsidie is beschikbaar voor alle bedrijven waar één of meer werknemers in dienst zijn. Ieder bedrijf kan tot 50% van de totale projectkosten terugverdienen met een maximum van 10.000 euro. De regeling gaat 15 oktober open en de aanvragen worden beoordeeld op binnenkomst. Zorg er dus voor dat je je aanvraag op tijd indient!!!

Vind je sociale innovatie nog een vaag begrip? Of heb je ondersteuning nodig bij de aanvraag? Neem z.s.m. contact op met Adsom.

Ook het komende jaar gaat een nieuwe regeling ESF subsidie open die betrekking heeft op sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid projecten. Deze zijn gericht op verwezenlijking van een meer betrokken, gemotiveerder en productiever team waar je ieders talent en ambitie optimaal en duurzaam inzet. Voorbeelden van sociale innovatie: procesoptimalisatie, resultaatgericht werken, talentmanagement, zelfsturende teams.De regeling wordt periodiek opengesteld en de aanvragen worden beoordeeld op binnenkomst. Mocht u interesse hebben of afvragen of ook u er voor in aanmerking komt?? Dan is het belangrijk te anticiperen opdat de aanvraag op tijd wordt ingediend. Wij hebben veel ervaring met zowel het formuleren als uitvoeren van de plannen, het aanvragen van sociale innovatie subsidie, dus we denken graag mee over de mogelijkheden voor uw organisatie.

UA-39505741-1