Sociale Innovatie!! Succes van innovatie wordt slechts voor 25% bepaald door R&D investeringen en 75% van het succes door factoren op het gebied van mens en organisatie!

Sociale innovatie is een vernieuwing van de wijze waarop het werk in organisaties is georganiseerd, en wel op een zodanige wijze dat zowel arbeidsproductiviteit als kwaliteit van de arbeid daarmee gebaat zijn. Het gaat dus om de vernieuwing in de arbeidsorganisatie en in arbeidsrelaties wat leidt tot verbeterde prestaties van de organisatie, meer werk plezier en (betere)ontplooiing van talenten.

Op hoofdlijnen gaat het om drie principale determinanten: u als ondernemer/manager, de organisatie, de medewerkers!

Innovatie 3.0

75% van innovatie succes door sociale “innovatie”

 

Succes van innovatie wordt slechts voor 25% bepaald door R&D investeringen en  75% van het succes door factoren op het gebied van mens en organisatie.

Impact van Sociale Innovatie : Impact op het individuele niveau, impact op het organiseren, impact op de hele organisatie en impact op de maatschappij. 

Laat u informeren voor intake en advies, neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende oriëntatie over sociale innovatie en een planmatige maatwerk aanpak voor uw organisatie en “merkwerkers” ter verbetering van het ondernemingsresultaat. Of vraag een gratis QuicksScan aan voor vrijblijvende feedback.

Gestructureerde opleidingsprogramma’s zoals sociale innovatie voor organisaties zijn subsidieerbaar door de beschikbare structuur fondsen. Adsom kan u desgewenst ook behulpzaam in de aanvraag voor subsidie.

 

UA-39505741-1