Reflectie momenten tijdens de zomervakantie

De vakantie is voor velen inmiddels begonnen… Heerlijk relaxen, andere dingen doen,  nieuwe dingen ontdekken en “quality time” delen met gezin, vrienden, familie? Het werk en zakelijke verplichtingen laten voor wat het is….en juist in deze periode ontstaan vaak gedachten over dat werk, de toekomst…!!

Doe ik nog wat ik wil doen? Ben ik wel wie ik wil zijn? Lig ik nog op koers? Heb ik nog de passie? Hoe zie ik  mijn toekomst? Het zijn allemaal vragen die in een vakantieperiode vaak boven komen drijven. En vaak ontstaat een gevoel van ‘het wordt de tijd om het roer om te gooien’. Gedachten en gevoelens die tijdens de dagelijkse drukke werkzaamheden en in handelen “de waan van de dag” veelal niet wordt toegelaten en worden genegeerd.

Toch is het goed om echt eens even stil te staan bij wat je aan het doen ben. Zit er ergens een onvrede in je te knagen die de ruimte wil krijgen, aandacht behoeft?
Tijd voor reflectie
  • Is dit werk of je werkomgeving echt waar je gelukkig in bent? Wil je het anders en wat dan anders? En hoe ga je dat realiseren?
  • Kom je toe aan je diepere drijfveren? Doe je wat jou werkelijk gelukkig maakt?
  • Welk talent wordt niet (optimaal) benut? Of zou je je talenten meer willen combineren?
  • Hou je jezelf ergens in tegen en weet je niet hoe je dat ‘anders’ aan kunt pakken?
  • Klopt je toekomstverwachting van pakweg 5 jaar terug nog met het plaatje van nu?

 

Vragen waar je zelf niet altijd een helder op antwoord op hebt…..Doe er wat mee is ons advies! Het gevoel is er niet voor niets! En kom je er zelf niet helemaal uit? Ga met een deskundige in dialoog. Bij Adsom geloven wij sterk in het managen van de loopbaan. http://bit.ly/1QqZDeR
Benieuwd naar wat de Adsom voor jou kan betekenen? Kom dan eens vrijblijvend spiegelen en sparren over je werk en  je toekomst? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Tags:

UA-39505741-1