Duurzame loopbaanontwikkeling

Functioneel (competentie) ontwikkel onderzoek voor zelf inzicht, zelf management en zelf realisatie ten behoeve van duurzame loopbaanontwikkeling.

Op het BCF Career Event 2013 in Amsterdam RAI op 30 mei zal Adsom een presentatie/workshop geven. Het doel van de workshop is om (young) professionals voor te bereiden op assessments die zij tijdens het solliciteren kunnen verwachten. Hierbij willen wij graag toelichten waarom het assessment veel meer is dan alleen maar een (IQ) test en waarom het voor het individu belangrijk is in relatie tot competentie en loopbaanontwikkeling. Tevens zal Adsom een aantal tips en tricks meegeven.

De bezoekers zijn in dit geval hoogopgeleid (BSc, MSc, PhD) en hebben een achtergrond in de Life Sciences, Chemie, Voeding of Farma. Afgelopen jaar was 44% student of PhD student and 56% was afgestudeerd en opzoek naar een baan. Goed zijn in je vak en als specialist is heden niet meer voldoende om uitverkoren te zijn voor een specifieke functie. Heb ook jij  interesse naar hoe je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot vanuit je vak/opleidingsexpertise en ontwikkelpotentieel t.b.v. duurzame loopbaanplanning? Neem dan vrijblijvend contact op met Adsom. Adsom richt zich op middenkader en hoger management.

UA-39505741-1