Adsom verwelkomt nieuwe collega

TeAdsom A Or verbreding van onze basis en ter exploitatie van onze domeinen verwelkomen wij Anton Oppenhuizen als CONSULTANT MANAGEMENT ADVISEUR.

Met een achtergrond in financiën en IT en sterk ingevoerd als MKB controller sluit de expertise, visie en werkwijze van Anton uitstekend aan bij die van het bureau Adsom.

Het bureau werd opgericht in 1982 als zelfstandig adviesbureau. De expertise omvat verschillende domeinen. De bureaufilosofie is gebaseerd op een samenhangende benadering van advies en implementatie van gewenste veranderingsprocessen.

Strategie ontwikkeling, Scenarioplanning en Uitvoering 

De meest fundamentele activiteit van een organisatie en van iedere professional als het gaat om voorbereiding op de toekomst. Door ondernemerschap, ontwikkeling en risico-management. Onzekerheden, risico’s en kansen in kaart brengen van veranderingen en veranderprocessen helpt structuur te brengen gericht op eigen regie.

Neem vrijblijvend contact op met Adsom en maak kennis met onze praktijk deskundigen die u niet alleen adviseren maar u vooral ook praktisch gaan ondersteunen. De impact van ons werk is vele malen uw inleg!

HUman capital development

UA-39505741-1