Ambities, Replacement door vergrijzing, Outplacement, Loopbaanontwikkeling, Bedrijfsopvolging

Het ontwikkelen van talent, vaardigheden en functioneel gedrag t.b.v. verbeterde inzetbaarheid en performance wordt steeds meer gezien als een beleidsinstrument binnen organisaties. Ook de werknemers echter heeft hierin de eigen verantwoordelijkheid. Professionele begeleiding helpt om te groeien, zowel intern als extern om vervolgens met hernieuwde kracht van start gaan in nieuwe rollen.

Adsom biedt medewerkers begeleiding aan bij alle fasen in het ontwikkeltraject. Via zelf-inzicht, door zelf-management naar zelf-realisatie. Een arbeidsmarkt in tijden van economische groei maakt verandering van werk makkelijker.

Een verkeerde carriere keuze of aanname personeel wat vervolgens geen voldoening geeft frustaties, onrust en hoge kosten. Zowel werkgevers als werknemers dienen uiterst zorgvuldig om te gaan om mogelijkheden nu en in de toekomst optimaal uit te nutten.

Adsom begeleidt in loopbaanontwikkeling, alsook van werk naar werk met een hoge succesratio. Van outplacement naar replacement. Vooral voor midcareer en senioren is een volgende stap niet altijd even evident te verwezenlijken terwijl de marktmogelijkheden gunstig zijn!

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en vrijblijvend advies.

ADSOM “vertrouwd adres voor organisatie –, management-, team- en individuele ontwikkeling,  duurzame inzetbaarheid & sociale innovatie, interne/externe arbeidsmobiliteit ”

 

Tags:

UA-39505741-1