Timmermans wordt 3 uur lang bevraagd over zijn ambitie, geschiktheid en plannen

TimmermansTimmermans wordt 3 uur lang bevraagd over zijn ambitie, geschiktheid en plannen als toekomstig Europees Commissaris en eerste vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van de EU.Wat maakt het dat een slaagt en de ander faalt? Wat maakt het dat de een wel en de ander niet geschikt voor een bepaalde functie en bepaalde rol?
Wat maakt het dat de een wel en de ander niet slaagt?

Timmermans beschikt over de goede “papieren” en de juiste “expertise”…houdt hij stand voor het selectie comité of wordt hij gemangeld door vragen vanuit de selectie commissie? Gunther Oettinger, de nieuwe Eurocommissaris voor de digitale economie en samenleving, heeft een modderfiguur geslagen bij zijn eerste kennismaking met Europarlementariërs. Papieren en expertise zijn derhalve onvolledig voor kwalificatie.

Hoe zich voor te bereiden en zich te kwalificeren in een omgeving met veel concurrentie geldt voor een ieder in functie dan wel op zoek naar een andere functie. Adsom ondersteunt professionals in de voorbereiding en begeleidt in het proces van het waarmaken van ambities!

http://adsom.nl/voor-wie-werkt-ad…/adsom-voor-professionals/

UA-39505741-1