Don’t think, just breathe and have faith that it will work out for the best!…Really???

Vaak maken we bij Adsom, in het kader van bijv. loopbaanbegeleiding of sollicitaties, een analogie met sport: hoe talenten zich voorbereiden op een race met als doel: overwinnen!!! Daar komt echter heel wat bij kijken!

Immers neem je het op tegen andere ervaren professionals/concurrenten met gelijke ervaringen en ambities!!!!Dat geldt ook in de arbeidsmarkt en voor individuele professionals met talenten en ambities.  Tijd is daarin een cruciale onderschatte factor en een van de grootste valkuilen.

Time

Sommige beweren dat je het beste maar kan afwachten…en er maar op hopen en vertrouwen “dat het wel goed komt” . Hopen en geloven laten wij over aan de kerk en op basis van “vertrouwen” zijn de mooiste bedrijven en carrières kapot gegaan.

” Do you have time to waste??? Time…it waits for no-one…it can be your best friend…and your worst enemy…we used it…every tick of the clock…Time to prepare…to plan…to heal…years become months, weeks, days, hours, minutes…but it all counts.. and the clock keeps on ticking…!!”

https://www.facebook.com/teamscaoceanracing/videos/934855639907855/?fref=nf

De winnaar willen zijn…als beste uit de bus willen komen en de concurrentie strijd willen winnen…Wat doe jij met je “tijd”?  En..wat doet je concurrent? Sta je het toe dat je links en rechts wordt ingehaald die wel regie neemt? Of wacht jij liever af ?

“Tijd” is “beperkt, het geeft je de mogelijkheid jezelf voor te bereiden. Een helder doel voor ogen met onderliggende scenario’s, gedegen voorbereiding door oefening en training…zodat… als het er op aan komt…je optimaal voorbereid bent om te “scoren!!!”

Heb jij ambitie en wil jij je concurrent voor zijn?? Wil jij niets aan het toeval overlaten? …wil jij meer weten over het plan van aanpak om ambities te realiseren? Lees dan meer op http://adsom.nl/testimonials/ en neem contact met ons op voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.  

UA-39505741-1