KIEZEN VOOR EEN NIEUWE BAAN ? NU DOEN!

De huidige economie biedt een uitgelezen kans om een wat vlak verlopende  loopbaan of ingedommelde carrière een boost te geven. In slechte economische tijden blijven mensen zitten echter in een hoog conjunctuur en groei economie kan men vaker van baan veranderen.

Er is nu meer te kiezen en het risico van een tijdelijk contract is minder groot. De kans op een vast contract stijgt, het aantal werknemers met een tijdelijk contract neemt af.

De vraag naar talentvolle nieuwe medewerkers vanuit werkgevers is groot. Het moment eigenlijk om uitdagender werk te zoeken, wellicht een hoger salaris te bedingen. Werkgevers en ook de overheid beraden zich over het gevoerde cyclische beleid van meer uitgeven in goede tijden en bezuinigen in slechte tijden zodat continuïteit komt in het geven van trainingen en scholingsprojecten.

Interim

Competenties: basis van (door) ontwikkeling.

Om succesvol te zijn in een organisatie is beheersing van de eigen vakdisciplines niet voldoende. Veel medewerkers zijn goed in hun vak maar het lukt niet altijd om hun inzichten in de organisatie geaccepteerd te krijgen. Als je niet over vaardigheden beschikt om invloed uit te oefenen gaat die bijdrage te verloren.

Meer waard worden en meer kunnen toevoegen, daar draait het om. Of het nu gaat om uw organisatie of om u zelf als professional. Zorg dat je aan je ontwikkeling blijft werken. Bij Adsom ondersteunen wij  je competentieontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Er verandert veel in onze werkomgeving. Ons adaptief vermogen vraagt daarbij om anders te denken en om nieuw gedrag, keuzes, realisatiekracht en leiderschap. Bij Adsom werk je samen met je eigen coach aan je eigen programma en verbind je de toekomst met de praktijk van morgen in een voor jouw passende functie die tot voldoening strekt.

Je komt tot een concrete en praktijkgerichte aanpak waarbij actuele veranderende omstandigheden centraal staan. Deelnemers vertalen deze methodiek naar wijs en op innovatie gericht leiderschap dat gewenst is bij het effectief vervullen van nieuwe functies in de industrie, in zorg en welzijn, in handel en onderwijs.

Tags:

UA-39505741-1