Coachen en trainen

Professionals halen voordeel uit de samenwerking met een carrièrecoach. Of het nu gaat om begeleiding van werk naar een nieuwe uitdaging of als gevolg dwingende omstandigheden noodgedwongen zoeken naar een nieuwe baan, begeleiding door professional biedt veel meerwaarde en resultaat. Wat zijn de carrière-doelstellingen, de succes factoren en faal risico’s?Job coaching van Adsom betreft individuele begeleiding en heeft als accent de ontwikkeling binnen je eigen functie en loopbaan. Neem je de regie in eigen hand, welke koers zet je uit en hoe zorg je ervoor dat je dit doel bereikt.

Het proces start met een ontwikkel onderzoek. Het traject bestaat uit reflectie gericht op verhelderen wat er in de situatie is, verkennen van alternatieve mogelijkheden; specifiek en bewustwording bij jou als kandidaat. Via zelf management wordt o.a. op basis van training, analyse, evaluatie en bijsturing toegewerkt naar zelf realisatie waarbij gebruik gemaakt wordt van instrumenten die praktische handvatten bieden in je dagelijkse praktijk.

Doel van Job coaching is: “je als een vis in het water voelen” of te wel het juiste werk binnen de juiste omgeving op basis van jou krachten en passie…of..het functioneren binnen je huidige werkomgeving zodanig stimuleren, dat je met je (werk) problemen ook anders -creatiever- kunt omgegaan. Dit wordt gerealiseerd door verwachtingen helder te maken, het bewustzijn te vergroten van wijze waarop men met bepaalde problemen omgaat. Tevens kijkt Adsom naar actieve mogelijkheden van (bij) sturing van eigen gedrag. Het traject is gebaseerd op de volgende kernwoorden: ‘verantwoordelijkheid’, ‘zelfkennis’, ‘kennis’, ‘begrip’ en ‘positie’. Zie testimonials.

Met regelmaat organiseert Adsom trainingen en workshops voor functionarissen uit bedrijfsleven, overheid en non- profit organisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over een van deze trainingen of workshops.

Informatie : MASTERCLASS

  • Leren veranderen

Tweedaagse masterclass: De basis van veranderkundig denken. Inzichten, methoden en instrumenten om verandertrajecten te ontwerpen en succesvol toe te passen.

UA-39505741-1