Uw strategisch plan op 1 A4

Veel ondernemers, directies en managers zijn wars van dikke plannen…en  komen niet toe aan het maken van het strategisch plan, laat staan het scenario en de uitvoering. Het is zonde dat daardoor een flink aantal innovatieve ideeën en kansen blijven liggen. Strategie ontwikkeling en Scenarioplanning is gericht op de toekomstige verbetering van de bestaansgrond waarbij rekening gehouden wordt met een aantal dominante  factoren en op de relatie tussen doelen, middelen en de manieren waarop de middelen worden toegepast om de gestelde doelen te bereiken. Daarbij moet steeds rekening worden gehouden met de factoren beschikbare ruimte, tijd en frictie.

HOE ZET U HET STRATEGISCH PLAN 1 A4 ZO OP DAT HET OOK PRAKTISCH UITVOERBAAR WORDT

De OGSM methode.

Adsom werkt met OGSM: Objective, Goals, Strategie, Measures.
U verbindt ambitieuze doelstellingen aan concrete acties. OGSM is geïnspireerd op het gedachtegoed van Peter Drucker. Door Adsom succesvol ingevoerd bij MKB bedrijven die wars zijn van dikke plannen.

Programma.
09.00    Ontvangst en registratie;
09.15    Welkom, Inleiding en werkwijze;
Blok 1   OGSM en managementtechniek;
Blok 2   Strategie & Monitoring;
12.00    Lunch;
Blok 3   Schrijf uw eigen plan*;
14.00    Einde

 

*Stap voor stap plannen op papier uitwerken, een scherpe definiëring van doelstellingen, vraagstukken inzake koers en ontwikkeling, technologie,  financiering, veiligheid,subsidies, controlling etc. vormen de expertise van Adsom. Raadpleeg desgewenst deze bron. (www.adsom.nl).

De masterclass Adsom wordt gegeven door senior partner Bert van den Bogaard (organisatie adviseur) Mario Kruysse (Verander Manager) en Anton Oppenhuizen (Financial Manager en partner bij Greyt) en kunt u rekenen op steun hoe u uw visie vertaalt naar actie.

 

Aanmelden.
Per e-mail
info@adsom.nl  of via Adsom

Titel: Masterclass Strategisch Plan / datum deelname / aantal personen.

Locatie:
Adsom: Bruistensingel 226 5232 AD ’s-Hertogenbosch

Investering:
Inclusief lunches, documentatiepakket  € 95,– excl. Btw, p/p. 

UA-39505741-1