Adsom Team

AdsomBureau Adsom werd opgericht in 1982 als zelfstandig adviesbureau en kan  worden gekwalificeerd als breed georiënteerd met verschillende specialisaties.

Strategische koersbepaling, scenario planning gericht op organisatie-, management-, team- en persoonlijke groei & ontwikkeling, interne/externe arbeidsmobiliteit, loopbaan ontwikkeling, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid zijn thema’s waar opdrachtgevers ons voor weten te vinden.

De Adsom adviseurs helpen uw ambities waarmaken. Het team van Adsom, komt uit het bedrijfsleven, het publieke domein en zorgsector en wordt gevormd door ervaringsdeskundigen met een grote diversiteit aan specialisaties.

Adsom adviseurs helpen u niet alleen met het uitzetten van de strategische koers maar tevens in de uitvoering van de scenario’s ter realisatie van de gestelde doelen.

Adsom op de werkvloerAlle adviseurs, trainers en coaches zijn mensen van op de werkvloer. Zij beschikken over een grote ervaring opgedaan in management en directie functies. Met een commercieel-, bedrijfskundige- economische- en HR achtergrond spreken de adviseurs, trainers en coaches de taal van het ondernemerschap en zijn, met hoog praktisch gehalte ondersteunend op diverse niveaus, disciplines, ad interim en desgewenst permanent.

 

UA-39505741-1