De arbeidsmarkt verandert.

De arbeidsmarkt verandert. Bij een passende match gaat het uitsluitend om het enige onderscheidende vermogen en het toekomst perspectief!  Op het snijpunt van competentie-performance en visie zoeken organisaties professionals die in veranderende omstandigheden binnen een specifiek werk en cultuur-gebied, wezenlijke veranderingen en performances kunnen realiseren  op uiteenlopende functie-terreinen.

Deze categorie is min of meer bekend, schaars en er wordt aan getrokken. Er is een interessant eigen netwerk opgebouwd en er zijn wapenfeiten die tot de verbeelding spreken. In dit licht is men bij verandering niet direct zelf op zoek naar werk, eigenlijk weet het werk juist hem of haar te vinden. Er is ook een kleine groep getalenteerde mid-career/senior professionals in beeld met uitgesproken kwaliteiten, hoog abstractie-vermogen, gedragsvaardig met ruime bevoegdheden  waarop het vizier is gericht.

Indien u zich wel herkent in het bovenstaande maar (nog) niet scoort en/of te weinig voldoening haalt uit de groei in de banenmarkt en tijd verliest, dan maakt u een afspraak voor een oriënterend gesprek. Doel is na te gaan wat de belemmeringen zijn voor een succesvolle functiematch en/of loopbaan stap/switch. Dit leidt indien wenselijk met passende ondersteuning van ons bureau tot een specifieke campagne-aanpak en een nieuwe passende functie die voldoening geeft.

Alleen het resultaat telt!

Exclusieve individuele ondersteuning wordt door Adsom sinds 1985 met een hoge succesratio uitgevoerd bij carrièreplanning, verandering van werkkring, selectie-onderzoek en management-voorziening in alle sectoren van overheid, industrie en zakelijke dienstverlening.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Tags:

UA-39505741-1