AANTAL VASTE BANEN BLIJFT DALEN!

Bijna dagelijks gaat het over verlies van werkgelegenheid en regelmatig  over pijnlijke massa-ontslagen.  De problemen waarin organisatie zich bevinden zijn in onze perceptie niet alleen het gevolg van economische neergang maar van hun eigen slechte bedrijfsvoering  bij een veranderende marktwerking.

Als sollicitant  is het niet realistisch te denken dat je eenvoudig elders weer aan de slag komt.

Er zijn enkele redenen voor: het oude komt nooit terug, veel sollicitanten overschatten hun eigen kwaliteiten, begrijpen de binnenkant van veranderprocessen slecht, kunnen ingesleten gedragspatronen niet meer doorbreken,  leiden aan geestelijke inertheid als gevolg van de schok.

In de spiegel kijken is pijnlijk.

DENK ALS EEN RECRUITER.

Elke recruiter staat voor een keuze uit een overvloedig aanbod van kandidaten.

Fokke-Sukke-SollicitatieDe wetmatigheid van het algoritme  bepaalt dat  al 95 % direct wordt afgeschreven. Wie aan alle basisvoorwaarden voldoet staat dan nog steeds op nul. Je zult daarom strategisch moeten denken en handelen om een stap verder te komen. Als u zichzelf zou kunnen selecteren hebt u als vertrekpunt het paradigma van de recruiter overgenomen. Hoe groot acht u de kans daarop ?

De eerste overwinning op jezelf begint met Adsom .

U leert eerst te begrijpen om begrepen te worden, hoe u de zaag scherp maakt voor een evenwichtige zelfvernieuwing.

COUNSELING / LOOPBAANBEGELEIDING / WORKSHOPS.

Aan organisaties van morgen worden zware eisen gesteld bij veelvormige transities gericht op implementatie in de bedrijfsvoering. Er wordt ook meer en anders van u verwacht dan alleen wat uw vak inhoudt. En men is alleen geïnteresseerd in de beste, toch?

OnderscheidendAdsom werkt op de bedrijfsvloer voor uiteenlopende  opdrachtgevers in de industrie, de overheid en zorg en welzijn aan de processen die gaande zijn aan de binnenkant van deze organisaties. Deze kennis wordt ook overgedragen bij loopbaanbegeleiding en draagt bij aan een hoge succesratio van onze cliënten. Staat u daarbij ook voor een van onderstaande vragen:

*Wat is mijn actuele loonsomwaarde ?

*Wat is mijn huidige meerwaarde en welk toekomstig potentieel breng ik mee?

*Overweegt u een overstap als ZZP’r?

*Is om- of bijscholing gewenst?

*Wilt u ook  strategisch denken en handelen als het gaat om uw toekomst?

Door met Adsom in overleg te treden komen we tot openingen die tot nieuwe perspectieven gaan leiden. Met hoge succesratio bereiden wij talentvolle mensen voor op een duurzame evenwichtige toekomst.

Een klein duwtje in de rug is soms al voldoende om het risico van “inertheid” te voorkomen of te doorbreken en een volgende stap te kunnen zetten.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Tags:

UA-39505741-1