Talent Management, Talent Identificatie, Succession Planning en Employee Retention.

HUman capital developmentVervanging van een medewerker kost u gemiddeld € 25.000,00! Maar… weet u wat  het u kost  als het een talentvolle medewerker vertrekt naar uw concurrent?

Wat dacht u van uw relatie netwerk? En…gaat het u bestaande klanten kosten? Bedrijfsgeheimen? Kennis?
Wat is het u waard te weten of uw talenten in tijden van herstel ontslag gaan nemen en vertrekken? Wat is u waard te weten wat uw aan potentieel in huis heeft en wil behouden? Wat is het u waard te weten wie wat “oplevert”  en wie wat “verliest”? People drive the business?Wat gebeurt er indien zij vertrekken? En wat is de impact op de achterblijvers?

Heeft u inzicht in uw talent in de organisatie? Biedt u perspectief en sluit het aan bij zowel organisatie- als persoonlijke ambities? Is er een back up scenario? Worden posities opgevuld door voldoende getrainde en ervaren collega’s? Is er aansluiting tussen “oud” en aanstormend talent?
Hoe anticipeert u en wat doet u aan risicomanagement? Hoe dekt u kritische sleutelposities af?

Voor een ieder is er sprake van verantwoordelijkheid als het gaat om “de toekomst”!  Anticiperen op toekomstige ontwikkelingen ter versterking van uw organisatie, ter verduurzaming van groei alsook ter zekerheid voor career development  door het potentiële talent te ontwikkelen .

Vorm de organisatie vanuit een duurzaamheids-perspectief gericht op groei met als basis ontwikkeling en leidt uw talentvolle mensen naar verwezenlijking van ambities en dus succes …voor uw organisatie.

Adsom ondersteunt organisatie met de vormgeving, de architectuur en helpt met het regisseren van talent ontwikkeling programma’s, instrumentaties, kennis en kunde professionals en organisaties met talent identificatie, ontwikkeling en risicomanagement.

 

UA-39505741-1