Change to 2020!

Al 35 jaar staat Adsom organisaties in de industrie, MKB, zakelijke dienstverlening en de overheid alsook individuele vakmensen met raad en daad terzijde. Vaak gaat het daarbij om professionals die staan voor verandering en vernieuwing, groei & ontwikkeling.

Interessant zijn de momenten waarop zij willen  leren. Vaak draait het dan om iets nieuws, een promotie of overname, concurrerende structuren, verlies van markt of werk, continuïteit, etc.

Met nakaarten over verkeerde keuzes en zetten op het schaakbord kom je niet ver want het scenario van morgen is weer anders.

Wanneer we willen toepassen wat we al denken te weten, gaat het wel om de juiste plannen van wat we gaan doen, opfrissen van wat we vergeten zijn en aanpassen van onze aanpak aan een unieke situatie is wel het minste waaraan we moeten denken en schaven.

Je staat er waarschijnlijk ook voor om een oude routine te moeten veranderen en heb je nieuwe kennis nodig om het werk foutloos te doen. Je loopt tegen problemen aan  wanneer dingen mislukken of anders gaan dan de bedoeling is of het nu gaat om proces- en projectmanagement of leiderschap en besturen.

MANAGEMENT SUPPORT

Als de nadruk ligt op het juiste te doen is het goed om medewerkers en managers te ondersteunen met reflectie op (lean) management  bij het leveren van hun prestaties. Met performance support valt dan te denken aan  slimme prince2 systemen en actief gedrag van een Adsom adviseur die de juiste kennis aanreikt op die momenten waarop je effectief wilt sturen. Dat betekent geen lang leertraject.

Adsom is overtuigd dat zeker de helft van wat nu nog wordt onderwezen in cursussen en trainingen beter kan worden ondergebracht in systemen voor performance  support. Een goed ondersteunend systeem biedt het management direct de mogelijkheid om de diepte in te gaan voor een lange termijn strategie.

De change van de jaarwisseling biedt ook het kritische momentum  waarop we de essentials voor managers en bestuurders willen leren en het geleerde op de juiste wijze in praktijk willen brengen.

Kiezen voor Adsom betekent dat je ervaring ook kunt lenen, daarbij een keuze maakt voor ontwikkelen, kwaliteit en handelen op basis van de kernwaarden die bij ondersteuning horen: deskundigheid, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en professionele onafhankelijkheid.

Tags:

UA-39505741-1