Zelfredzaamheid, eigen regie en eigen verantwoordelijkheid!

Zelfredzaamheid, eigen regie en eigen verantwoordelijkheid zijn kernwoorden die vooral toegepast worden in het kader van de gemeentelijke drie D transities. In het ideaalplaatje van gemeenten lossen burgers zoveel mogelijk problemen zelf op.

Creating yourselfDeze kernwoorden zijn bij Adsom echter ook van toepassing in het kader van o.a. werk verovering!! M.a.w. het zoeken naar werk, het vinden van een baan, solliciteren, loopbaanontwikkeling en carrièreplanning! De ontwikkelingen in de maatschappij en economie, de arbeidsmarkt en de arbeidswetgeving vragen om een toenemende zelfredzaamheid, meer eigen verantwoordelijkheid waardoor meer regie verkregen over de eigen werkzame toekomst en de daarop in te vullen randvoorwaarden.” Daarmee wordt een omgeving gecreëerd waarin meer kansen verkregen worden en risico’s worden beperkt met als uiteindelijk resultaat een hoge succesratio!

Dit toenemende beroep op zelfredzaamheid vraagt ook om gedragsverandering. Het bewandelen van de “geijkte” paden zijn immers onvoldoende . Anders denken en anders leren doen!! Onderdeel van de begeleiding is “personal & jobmarketing”: met hoog praktisch gehalte wordt inzicht verkregen in waar het om gaat, wordt er flink geoefend en getraind  opdat kansen worden gecreëerd en geconverteerd worden naar resultaat. Ontwikkel je merk en wordt gevraagd voor werk!

Think different, act different!Meer weten over het programma en de begeleiding? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende informatieve bespreking.

Tags:

UA-39505741-1