WERKNEMERS MOETEN REKENING HOUDEN MET ONTSLAGGOLF!

Eerder dit jaar schreven wij het al: stellingen worden betrokken in ontslagland!!

“Op 1 juli a.s. is het dan zover : de stellingen zijn inmiddels betrokken! “WERKNEMERS MOETEN REKENING HOUDEN MET ONTSLAGGOLF” zo wordt door de telegraaf e.a. andere media gecommuniceerd!”

Dat de “euforie” over een groeiende economie wordt uitgedragen is fijn maar zeker niet geruststellend.  Zeker niet voor de vele “slachtoffers van de recente economische teruggang” dan wel bepaalde groepen (als 45/50plus) die “slachtoffer” gaan worden van bezuinigingsronden, na-weeën van afgelopen recessie of innovaties (denk daarbij aan de mensen die hun baan verloren bij Aktiesport, Dolcis, Manfield, Perry Sport, Scapino en V&D alsook ontwikkelingen bij andere ketens als Blokker , MS, etc. )!

bijzonder+ontslagDe lichte economische groei leidt tot toename aan werk, de groei van het aantal gepubliceerde openstaande banen echter blijft wel beperkt. Er is derhalve wel sprake van een lichte verbetering van de werkloosheid echter niet substantieel daar waar het zou moeten zijn !!! http://bit.ly/1G1pyBH

Deze tegenstelling (groei en meer werk t.o.v. beperkte daling werkloosheid) betekent eens te meer dat werknemers alternatieve wegen dienen te bewandelen teneinde weer deel uit te maken van de arbeidsmarkt! Zeker als binnen een bepaalde sector in een tijdsbestek heel veel banen verdwijnen!

 

Ons devies: anticipeer op wat staat te komen, wacht niet af tot uitvoering van het sociaal plan waarbij iedereen zich stort op de arbeidsmarkt maar zorg er voor dat je de “golf” voor bent!

De gespecialiseerde Adsom begeleiders die al vele loopbaanbegeleidingen en werkzoekenden (w.o. vele 45/50-plussers) met succes hebben mogen ondersteunen staan werknemers volledig terzijde op weg naar het creëren van een nieuwe toekomst en  nieuw werk. Niet alleen door het bewandelen van de geijkte paden maar door een unieke out of box methodiek en aanpak waar al vele van hebben geprofiteerd en waarde voor terug hebben gekregen: goed en betaald werk!

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over jouw toekomst en laat je informeren over de aanpak die wel tot resultaat leidt!!!

 

Tags:

UA-39505741-1